Selecteer een pagina

Over

Mij

Jaenine Gerjanne Woutine van de Bor; dat ben ik. In mijn kleine stadje werd ik vaak bestempeld als vreemd, tegenwoordig zie ik dat als compliment. Ik ben mijn volledige basisschoolcarrière gepest, mede vanwege mijn naam en uiterlijk. Op de middelbare school werd ik weliswaar niet gepest, toch was ik alleen. Ik had één enkele échte vriendin en bij elke docent moest ik mijn naam corrigeren omdat deze standvastig verkeerd werd geschreven.

Op mijn 16e ging ik een relatie aan die vijf jaar zou duren.

Toen ik 17 was ben ik uit mijn ouderlijk huis vertrokken, mijn jongere zusje achterlatend. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 18 was. Lang heb ik rondgelopen met gigantisch grote schuldgevoelens omdat ik mijn zusje had achtergelaten zonder hulp. Mijn zusje en ik zijn nu onafscheidelijk. Inmiddels heb ik een goede, volwassen band met allebei mijn ouders.

Ik had alles wat ik hoorde te hebben. Het ging goed. Ik studeerde, had een huis en een huisdier, een baan en een partner. Voor de buitenwereld leek het alsof ik een gelukkig leven had en toch was niks minder waar. Ik stond niet in verbinding met mij, de echte ik.

Ik verbrak de relatie vanuit mijn eigen overtuiging lesbisch te zijn. Inmiddels heb ik een relatie met een man. Toen ik de relatie verbrak was ik bang. Bang voor alle nieuwe dingen die ik moest gaan doen. Ik werd nederig gedwongen en realiseerde me dat ik nog veel lessen heb om te leren.

Inmiddels heb ik het leven gecreëerd zoals ik altijd voor me heb gezien. Ik heb diep gegraven in mijn ziel om mijn tekortkomingen te achterhalen en deze omgezet in vruchtbaarheid. Ik kies elke dag bewust om gelukkig en dankbaar te zijn en om me te laten inspireren door alles wat ik ervaar. 

Waarom ik dit vertel?
Omdat ik mijn menselijkheid wil laten zien. Omdat ik je wil vertellen dat je alles kan veranderen als je dat echt wil, ondanks de valse start en het botte gereedschap dat je hebt gekregen. Jij bent grenzeloos. Jij bent onderdeel van de natuur; constant in beweging maar mooi in elke hoedanigheid.

Kijk eens om je heen. Wees wat vaker stil om te luisteren. Wonderen en magie zijn overal.

Z

Volg mij

Mijn meest recente werken, een blik achter de schermen en in mijn studio? Je ziet het allemaal op social media!

c

Contact

Wil je een kunstwerk aankopen of heb je een vraag? Vul onderstaand contactformulier in. Ik neem dan spoedig contact op met je!

13 + 10 =

Contact gegevens